Zrće az Adria Ibizája

Már a jó idő visszatértével ellátogathatunk az Adria Ibizájának nevezett Zrće Beach-re partizni egyet! A partizónában megy az élet, a bulik, a tánc, a lazulás és a flörtölés!

Pag sziget közepén, Novaljától néhány kilométerre, egy csendes öböl partján terül el a partyzónának kinevezett Zrće Beach.

Mindaddig, míg a Kalypso meg nem nyitotta kapuit, csak kavicsos, sziklás,kopár öböl volt, azóta azonban több nagy klub, kisebb klub és bár várja a szórakozni vágyókat. A Kalypso mellett még az Aquarius, Papaya, Noa, Euphoria, Cocomo és számtalan gyorsétterem.

Forrás: www.horvatorszaginfo.hu

Kalypso Club

Sűrű fenyvesek közt álló termésköves,, szalmatetős hely, ami egyben a rangidős is a beachen. Zenéjére inkább a house jellemző.

Aquarius Club

A strand másik oldalán, egy igazi modern, tengerparti partyhely, mintegy 3.000 fő rézére. Ha a buli hevében megéheznénk, itt találunk pizzériát, gyorséttermet. A tánctér egy medence, go-go táncoslányokkal, de megfelelő fdíjazásért a VIP részlegen saját jakuzzink is lehet.

 

Papaya Club

Az Aquariustól picivel nagyobb, 3.000 m² területen, 6 tánctéren (melyből 1 gigantikus méretű) habparty, két csúszda, és a tempót itt is go-go táncosok diktálják.

Noa Beach Club

A 2011. évben kapuit megnyitó Noa a beach legújabb versenyzője. Részben a tengerre épült, 2.000 -en medence, 5 bár, két szintes tánctér, saját strand, gyorséttermek, masszázs, yacht kikötő, és így tovább, és így tovább, minden ami a földi paradicsomban elképzelhető.

Ha az egész estés bulizás után még nappal is folytatnánk, vagy csak az újabb esti bulit akarnánk megalapozni, vagy csak ismerkedni akarunk, akkor lehetőség van bármelyik klubban nappal is folytatni a bulit, vagy hajóra szállva a Party Boat-tal szelhetjük a habokat, rophatjuk a táncot és düböröghet a hangerő.

Party Boat

Euphoria Club

 Cocomo Club

 Zrće Spring Break

Ha valaki már nem tudja kivárni a nyarat, annak jó hír, hogy NEM KELL KIVÁRNI A NYARAT!

Minden évben megrendezik a Zrće Spring Break nyitóbulit, ami mindig nagy sikert arat. Ez az idén sem maradhat el.

A következő nyitóbuli időpontja 2018.05.31.-2018.06.03.

Erre a nyitóbulira, valamint a különböző nyári fesztiválokra már most is megvásárolhatóak a jegyek.

Általában különböző csomagok közül válogathatunk:

  • Csak belépő (Belépő a bulizónákba + busz Novaljára)
  • Standard csomag ( Szállás, belépő a bulizónákba + busz Novaljára)
  • Csaj csomag (Ugyanaz mint az előző, csak olcsóbb)
  • VIP csomag (Szállás, belépő, busz + VIP szolgáltatások)

A jegyekről és árakról tájékozódhat a Zrće Beach-el kapcsolatos oldalakon:

www.zrce.eu

www.zrce-novalja.info