Apartman

Egy lehetőséget kínálunk mindenki számára egy kellemes nyaralás eltöltésére egy csendes helyen levő apartmanház I. emeletén található apartmanban, a tengertől mindössze pár száz méterre.

Az apartman elhelyezkedés szempontjából csendes, de mégis a központhoz közel van. Néhány km-en belül elérhetők a strandok, bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók, városközpont, kikötő és szórakozóhelyek. Az utca végén, ami kb. 300 m, van egy buszmegálló, ahonnan folyamatos buszjárat szállítja a bulizni vágyókat a Zrce Beach-re. Lehetőség van közvetlenül az utca végén is a fürdőzésre, ami mindössze 3 perc séta, vagy a legközelebbi strandon, a Babe-n is élvezhetjük a tenger vizét, ami kb. 900 m-re van az apartmantól és kifejezetten gyerekbarát strandként tartják számon. Ha autóba ülünk más strandok felfedezésére, akkor sem kell túl sokat autóznunk, mivel 2 km-re van a Planjka Trincel strand, ahol szintén egy gyerekbarát, homokos partú strandon tölthetünk egy kellemes napot. A kicsik számára van vízbe telepített csúszda, hinta. De mindez csak töredéke a Novalján és környékén található strandok közül, csak ki kell választanunk a nekünk legszimpatikusabbat, a legmegfelelőbbet, akár búvárszemüveggel akarunk kutatni, akár csak egy csendes helyen szeretnénk napozni.

Az apartman két szobás, mindegyikben franciaággyal, valamint a nappali-étkező részben van még egy kinyitható két személyes kanapé is, így összességében 6 fő számára van hely.

Az apartman légkondicionált, teljesen felszerelt.

  • Hűtőszekrény, 3 fiókos fagyasztóval
  • Beépített főzőlap, mikro
  • Hot Pan, amit kedve szerint akár az erkélyen is tud használni
  • Kenyérpirító, szendvicssütő, vízforraló, kávéfőző
  • Tányérok, poharak, csészék, evőeszközök
  • Tv, néhány helyi csatornával, illetve a gyerekek akár otthonról hozott, akár az ott levő HDD-ről meséket, a felnőttek filmeket tudnak nézni
  • Mosógép, vasaló, vasalódeszka, ha az utazás alatt meggyűrődne a tengerparti vacsorához szánt ruhánk
  • Férőhelyeknek megfelelően ágynemű (párnák, takarók)

Képek az apartmanról